Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do III Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Batorego w Chorzowie, ul. Farna 5-7 – II/2025
- Numer postępowania ZP/LO3/II/2025
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Uwagi
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Ogłoszenie | 2025-10-23 13:53 | - | |||
|
|
załączniki do SWZ LO3 2-2025.zip | 2025-10-23 13:53 | 1.73 MB | ||
|
|
SWZ Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych LO3 2-2025.pdf | 2025-10-23 13:53 | 1011 KB | ||
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu BZP LO3 2-2025.pdf | 2025-10-23 13:53 | 158 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
2 informacja o kwocie LO3 2-2025.pdf | 2025-10-31 09:42 | 461 KB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
| Numer części | Nazwa części | Wartość brutto zamówienia podstawowego | Data publikacji |
|---|---|---|---|
| 1 | Nabiał | 13 800,00 PLN | 2025-10-31 09:41:30 |
| 2 | Warzywa, owoce i przetwory | 34 200,00 PLN | 2025-10-31 09:41:30 |
| 3 | Produkty ogólnospożywcze | 34 900,00 PLN | 2025-10-31 09:41:30 |
| 4 | Mięso i wędliny | 48 800,00 PLN | 2025-10-31 09:41:30 |
| 5 | Produkty głęboko mrożone | 15 000,00 PLN | 2025-10-31 09:41:30 |
| 6 | Ryby | 6 000,00 PLN | 2025-10-31 09:41:30 |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| W górę | |||||
|
|
3 informacja z otwarcia ofert LO3 2-2025.pdf | 2025-10-31 10:52 | 485 KB |
