Adaptacja sal na potrzeby kształcenia zawodowego (technik hotelarstwa) w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie
- Numer postępowania 2/2025/FESL
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Ogłoszenie
Dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Ogłoszenie | 2025-07-30 08:01 | - | |||
![]() |
Załącznik nr 2 Projektowane postanowienia umowy.pdf | 2025-07-30 08:01 | 459 KB | ||
![]() |
Załacznik nr 3 Formularze ofertowe.docx | 2025-07-30 08:01 | 886 KB | ||
![]() |
Załacznik nr 1 PFU.zip | 2025-07-30 08:01 | 18.72 MB | ||
![]() |
SWZ 2.1.pdf | 2025-07-30 08:01 | 586 KB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
W górę | |||||
![]() |
undefined.rtf | 2025-08-14 09:57 | 4 KB |