Adaptacja sal na potrzeby kształcenia zawodowego (technik hotelarstwa) w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie
- Numer postępowania 2/2025/FESL
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Ogłoszenie
Dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Ogłoszenie | 2025-07-30 08:01 | - | |||
|
|
Załącznik nr 2 Projektowane postanowienia umowy.pdf | 2025-07-30 08:01 | 459 KB | ||
|
|
Załacznik nr 3 Formularze ofertowe.docx | 2025-07-30 08:01 | 886 KB | ||
|
|
Załacznik nr 1 PFU.zip | 2025-07-30 08:01 | 18.72 MB | ||
|
|
SWZ 2.1.pdf | 2025-07-30 08:01 | 586 KB |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
|---|---|---|---|---|
|
Kwota przeznaczona na sfinansowanie zamówienia | Kwota przeznaczona na sfinansowanie zamówienia | - | |
|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | - | |
|
Informacje o wynikach | Informacje o wynikach | - |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
| Lista ogłoszeń | Data publikacji |
|---|---|
| Ogłoszenie o wyniku postępowania | 2025-10-13 20:42 |
