Adaptacja sal na potrzeby kształcenia zawodowego (technik hotelarstwa) w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie
- Numer postępowania 1/2025/FSL
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2025-06-09 12:23 | - | |||
![]() |
SWZ.pdf | 2025-06-09 12:23 | 442 KB | ||
![]() |
Załacznik nr 1 PFU.zip | 2025-06-09 12:23 | 18.72 MB | ||
![]() |
Załacznik nr 3 Formularze ofertowe.docx | 2025-06-09 12:23 | 886 KB | ||
![]() |
Załącznik nr 2 Projektowane postanowienia umowy.pdf | 2025-06-09 12:23 | 443 KB | ||
![]() |
Ogłoszenie 2025/BZP 00268634/01.pdf | 2025-06-09 12:23 | 140 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Ogłoszenie o wyniku postępowania.pdf | 2025-07-11 13:42 | 65 KB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Kwota przeznaczona na sfinansowanie zamówienia | Kwota przeznaczona na sfinansowanie zamówienia | - | |
![]() |
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | - | |
![]() |
Informacje o wynikach | Informacje o wynikach | - |